Energiaremonteille useiden tuhansien eurojen tuet asuntoa kohden! TI 25.2. klo 17.30

Asuinrakennusten energiaremontteihin voi hakea uutta energia-avustusta, joka voi olla jopa tuhansia euroja asuntoa kohti ja enintään puolet kustannuksista. Avustus on saatavilla sekä omakotitaloihin että taloyhtiöihin. Avustuksen hakemiseksi tulee esittää rakennusalan ammattilaisen suunnitelma, jolla saavutettava energiatehokkuus ylittää voimassaolevat minimisäädökset 30%:lla omakoti/paritalossa tai 20%:lla kerros/rivitalossa. Työn tulos on lopuksi osoitettava energiatodistuksella.

Tiistai 25.2.2020 klo 17.30-19.30 Salon lukion suuressa auditoriossa (220)

Energia-avustuksesta on kertomassa Liisa Harjula (Valonia). Lisäksi Riitta Saari (Salon kaupunki) kertoo erillislämmityksen tilasta Salossa. Mukana myös Ulf Sjögren, joka kertoo espoolaisen kerrostalo As.Oy. Aurinkoamfin maalämpöpumpun asentamisprosessista. Aikaa varattu kysymyksille.

Lisätietoja energia-avustuksesta: